Firmabeel / Barbecue producten / Keramische barbecues
Keramische barbecues

Keramische barbecues

Firma BEEL biedt heel wat exclusieve kwaliteitsmerken aan.

YAKINIKU

OUTR

MONOLITH

Eenvoudige bediening, professioneel resultaat

De YAKINIKU®, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een Kamado bbq naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de Kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in jouw YAKINIKU®. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen. De YAKINIKU® grill is gemaakt van 33 mm dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere Kamado’s. Voordeel daarvan is dat houtskoolverbruik 50 tot 70 procent lager is dan bij een open barbecue, waar zuurstof vrij spel heeft.

Gezellig tafelen met de Schichirin van Yakiniku!

Een Shichirin is een compacte en veelzijdige Japanse BBQ welke je op elk moment makkelijk kunt meenemen of verplaatsen. Met deze grill kunnen we genieten en creëren we gezelligheid op en rondom de eettafel.

Monolith, barbecueën op het hoogste niveau!

De Monolith kamado BBQ combineert de voordelen van de traditionele barbecue met die van de stenen oven. Het temperatuurbereik ligt tussen de 70°C en 400°C.