Firmabeel / Barbecue producten / Keramische barbecues
Keramische barbecues

Keramische barbecues

Firma BEEL biedt heel wat exclusieve kwaliteitsmerken aan van keramische barbecues; Yakiniku, Outr en Monolith. Kom ze ontdekken in onze winkels!

Yakiniku: eenvoudige bediening, professioneel resultaat

De YAKINIKU, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een Kamado bbq naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de Kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in jouw YAKINIKU. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen. De YAKINIKU grill is gemaakt van 33 mm dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere Kamado’s. Voordeel daarvan is dat houtskoolverbruik 50 tot 70 procent lager is dan bij een open barbecue, waar zuurstof vrij spel heeft.

Gezellig tafelen met de Schichirin van Yakiniku!

Een Shichirin is een compacte en veelzijdige Japanse BBQ welke je op elk moment makkelijk kunt meenemen of verplaatsen. Met deze grill kunnen we genieten en creëren we gezelligheid op en rondom de eettafel.

Een greep uit het assortiment Yakiniku:

Yakiniku Medium grill

rooster: 41cm

 

Yakiniku Large grill

rooster: 49 cm

Schichirin grill - rond

ook beschikbaar rechthoekig

 

Outr Kamado

Barbecueën heeft een nieuwe dimensie gekregen. Pizza’s, brood en taart bakken, grillen, slow cooken, roken of stomen, het kan allemaal. Met een kamado zet je de lekkerste maaltijden op tafel.

De warmte van de Kamado wordt geïsoleerd en gereflecteerd dankzij de keramische samenstelling. De temperatuur is door zijn gesloten vorm homogeen doorheen het toestel en gemakkelijk constant te houden.

Diverse modellen

De Outr kamado’s zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Onze medewerkers helpen u graag in onze winkel in Wortegem en Roeselare bij uw keuze voor het geschikte toestel.

Een greep uit het assortiment Outr:

Outr Medium 50

H x B x D:  108 x 121 x 65 cm
rooster: 38,5 cm

 

Outr Large 55

H x B x D: 117 x 130 x 73 cm
rooster:  46,8 cm

 

Outr XL60

H x B x D: 122 x 134 x 81 cm
rooster: 51,5 cm

 

Monolith, barbecueën op het hoogste niveau!

De Monolith kamado BBQ combineert de voordelen van de traditionele barbecue met die van de stenen oven. Het temperatuurbereik ligt tussen de 70°C en 400°C.

Een greep uit het assortiment Monolith:

Monolith Junior Pro Series 2.0

rooster: 33 cm

 

Monolith Classic Pro Series 2.0

rooster: 44 cm