Quesadilla op pizzasteen op de barbecue.
2 à 3 minuten in de BBQ met gesloten deksel op 250°C.
Ingrediënten:
- Wraps
- Tomatendipsaus
- Eventueel guacamole en zure room
- Groentjes zoals paprika, champignons, courgette..
- Cheddar gemalen kaas of gewone gemalen kaas (nodig om te kleven)
1. Wrijf de wraps langs 2 kanten in met olie.
2. Beleg 1 zijde met tomatensaus/dipsaus en leg er de gewenste groentjes en cheddar kaas op.
3. Leg de 2de wrap erop.
4. Leg je Quesadilla op de pizzasteen.
5. Sluit de bbq en draai na 2 minuten om met gesloten deksel op 250°C.
De vulling kan je ook vervangen met guacamole zure room en kaas.
Smakelijk!
Tip: wil je weten of de steen de juiste warmte heeft? Strooi wat bloem op de steen. Indien de bloem zwart wordt = te warm. Indien je bloem bruin wordt = perfecte warmte.