Gerechten
De perfecte malse ribben klaarmaken op een barbecue van Broil King duurtijd: ongeveer 2 uur / 140°C Ingrediënten en benodigdheden: Verse ribben (geen voorgekruide of gemarineerde) Bier Appelsap Ribkruiden Een gietijzeren pot/ribroaster van Broil King Steek de ribben in je ribroaster, vul bij met een grondje vocht en sluit goed af […]
Quesadilla op pizzasteen op de barbecue. 2 à 3 minuten in de BBQ met gesloten deksel op 250°C. Ingrediënten: Wraps Tomatendipsaus Eventueel guacamole en zure room Groentjes zoals paprika, champignons, courgette.. Cheddar gemalen kaas of gewone gemalen kaas (nodig om te kleven) 1. Wrijf de wraps langs 2 kanten in met olie. 2. Beleg 1 […]
Luchtige cake op basis voor griekse yoghurt in de barbecue. Ingrediënten: 125g roomboter 160g kristalsuiker 2 eieren 125g Griekse yoghurt 1 theelepel vanille-extract 220g zelfrijzende bakmeel Zout 1. Verwarm de Kamado voor op 170°C. Bekleed de vorm met bakpapier 2. Mix de boter met suiker licht en romig. 3. Mix één voor één de […]
Maak een heerlijke pizza met toppings naar keuze op een Yakiniku Kamado barbecue! Ingrediënten: Deeg 250g bloem 150ml lauw water 7g droge gist 1 theelepel suiker 1 eetlepel olijfolie 1. Meng de bloem en een snufje zout in een kom. Doe warm water in een maatbeker en los de gist en suiker op […]
Kies de juiste barbecue naar uw noden en wensen!
Gebruik & onderhoud
Het rooster van je barbecue reinigen is niet alleen belangrijk …