Firmabeel / Onderhoud
Winteronderhoud

Winteronderhoud

Geef uw tuinmachines in de winter een welverdiend winteronderhoud! U zorgt er niet alleen voor dat u volgend jaar zonder zorgen kan maaier, maar u verlengt ook aanzienlijk de levensduur er van.

Winteronderhoud gras- en robotmaaiers

Voor het onderhoud van uw grasmaaier of -robot kan u steeds uw machine binnen brengen tijdens de openingsuren. Wenst u liever dat wij uw machine ophalen, registreer uw machine hieronder.

Raadpleeg onze openingsuren

WINTERONDERHOUD LOOP- & ZITMAAIER

Indien u voor 15 december uw aanvraag voor een winteronderhoud doet, halen wij uw loop- of zitmaaier GRATIS* op. Deze aanvraag dient u te doen via onze website: www.tuinbouwbeel.be/onderhoud.

Wij contacteren u vooraf wanneer uw machine wordt opgehaald of terug gebracht. We stellen onze routes zo optimaal mogelijk op, daarom kan dit enkel op een door ons voorgestelde datum en tijdstip.

Opgelet, voor aanvragen na 15 december worden er verplaatsingskosten aangerekend.
*Gratis ophaling binnen een straal van 20 km van een van onze filialen.

WINTERONDERHOUD ROBOT

Voor het onderhoud van uw grasrobot zijn er verschillende formules voor de merken Stihl, Honda, Stiga en Segway. Heeft u een ander merk? Aarzel niet ons te contacteren en vraag naar onze tarieven.
Een basisonderhoud van uw grasrobot bedraagt € 130. U brengt zelf u robot binnen en deze wordt nagezien op de punten zoals hiernaast omschreven. Wanneer uw machine klaar is, gelieve deze dan binnen de 2 weken af te halen. Dit i.v.m. plaatsgebrek. Zoniet, zijn wij genoodzaakt staangeld (€5/week) te vragen.

Wenst u een full service onderhoud voor uw robot, dan halen wij u robot op en wordt deze in het voorjaar weer in uw tuin geïnstalleerd en getest. Tijdens het overwinteren van uw grasrobot bij ons wordt er tot 3 keer een batterij controle uitgevoerd om deze optimaal in conditie te houden. Een full service onderhoud kost €290.* Registreren voor een full service onderhoud voor robot kan via onze website: www.tuinbouwbeel.be/onderhoud.
* Dit tarief is enkel geldig indien u zich in een straal van 20 km rondom onze winkel bevindt.
* Prijzen enkel geldig op robotmaaiers van Stihl, Honda en Stiga.

Ook voor een Belrobotics robotmaaier kan u bij ons terecht, contacteer ons vrijblijvend voor de tarieven.

Registreer u nu voor uw winteronderhoud 2023!

Voor aanvragen geregistreerd voor 15 december, halen wij uw loop- of zitmaaier gratis* op! Indien u uw machine zelf wenst binnen te brengen, hoeft u zich niet te registreren.

Maak uw keuze(Vereist)
(Vereist)