Firmabeel / Tuin / Lente / Het geheim achter een goed onderhouden gazon

Lente

Winter

Het geheim achter een goed onderhouden gazon

Uitmuntend comfort De Park is gebouwd voor uw comfort. Een ergonomische zitting met een hogere rugleuning en gemakkelijke opstap met veel beenruimte, een handig opbergvak, handige zijconsole die met één hand te bedienen is, en een vernieuwd tractiepedaal. Allemaal om de STIGA Park zo comfortabel maken, dat u nooit meer zult willen uitstappen. Uitstekend zicht […]

 • Uitmuntend comfort
  De Park is gebouwd voor uw comfort. Een ergonomische zitting met een hogere rugleuning en gemakkelijke opstap met veel beenruimte, een handig opbergvak, handige zijconsole die met één hand te bedienen is, en een vernieuwd tractiepedaal. Allemaal om de STIGA Park zo comfortabel maken, dat u nooit meer zult willen uitstappen.
 • Uitstekend zicht
  Met een maaidek aan de voorkant hebt u altijd volledig zicht op het terrein. En datzelfde ruime overzicht geldt ook voor wanneer u een van de vele originele, vooraan gemonteerde STIGA accessoires gebruikt.
 • Perfect maairesultaat
  We hebben al onze ervaring met grasmaaien in de STIGA mulchtechnologie gestopt om ervoor te zorgen dat de Park de beste maairesultaten in zijn klasse en een perfecte afwerking levert. De STIGA Park is uitgerust met onze gepatenteerde Multiclip-technologie, die het gras versnippert tot fijne mulch die in uw gazon wordt verspreid. Dit geeft de nodige natuurlijke voedingsstoffen af en maakt uw gazon gezonder en weelderiger.
 • Quick Flip systeem
  Het maaidek schoonmaken of controleren was nog nooit zo eenvoudig. Met één hand en in minder dan 10 seconden kantelt u het maaidek omhoog voor gemakkelijke toegang voor reiniging en onderhoud. En als u klaar bent, trekt u de knop eruit en klapt u het maaidek weer naar beneden. Zo bent u klaar om weer te maaien.