Firmabeel / Tuinmachines / Hogedrukreinigers
Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Firma BEEL biedt heel wat exclusieve kwaliteitsmerken aan.

STIHL

Krachtige reinigingsmachines voor verschillende toepassingen als particuliere of professionele gebruiker.

Meer over STIHL

DIBO

Professionele hogedrukreinigers voor diverse toepassingen.

Meer over DIBO

STIHL HOGEDRUKSPUITEN: DOORDACHT, ERGONOMISCH EN VEELZIJDIG

STIHL biedt je een uitgebreid assortiment van krachtige reinigingsmachines voor verschillende toepassingen als particuliere of professionele gebruiker. Het aanbod gaat hierbij van de machines voor het eigen terrein en de modellen voor commerciële toepassingen op werkplaatsen tot professionele reinigers voor de landbouw en de bosbouw, gemeenten of de bouwsector. Kies afhankelijk van het doel en de frequentie tussen hogedrukreinigers uit de compacte klasse, de middenklasse of de professionele klasse.

Hogedrukreinigers van Stihl tegen hardnekkig vuil

Als je grondig en efficiënt hardnekkig vuil wilt verwijderen, zit je met STIHL hogedrukreinigers altijd goed. Comfortabel en effectief.

Reiniging- en onderhoudsmiddelen

Bij bijzonder hardnekkig vuil is een reiniging met zuiver water en hoge druk vaak niet voldoende. Dan wordt het tijd om je hogedrukreiniger te combineren met de STIHL reinigings- en onderhoudsmiddelen. Van allesreiniger tot gespecialiseerde reinigers: wij bieden je voor elk oppervlak en elke toestand een effectief middel. Goed om te weten: STIHL let er bij alle producten op dat ze goed afbreekbaar en dus milieuvriendelijk zijn en zacht zijn voor je machines. Met ons ruime assortiment accessoires kan je je machines nog beter uitrusten en ze voor nog meer zaken gebruiken. Breid je reinigingsmachine uit en vul ze waar nodig aan met een wasborstel, een oppervlaktereiniger, een reinigingsset voor voertuigen, opzetstukken voor de snelkoppeling, speciale sproeiers en nog veel meer.

Uitgebreid assortiment aan krachtige hogedrukreinigers

Een professionele hogedrukreiniger voor je werkplaats, fabriek of bedrijf kopen? Het assortiment hogedrukspuiten van Dibo is dé keuze voor professioneel gebruik. Voor alle commerciële en industriële toepassingen hebben wij een passend model op voorraad. Maakt niet uit wat of hoe intensief jij moet schoonmaken: een machine van DiBO laat ieder hoekje, gaatje of oppervlak smetteloos achter. Wij hebben een betrouwbaar model van hoge kwaliteit voor eender welke toepassing.