Firmabeel / Tuinmachines / Loopmaaiers
Loopmaaiers

Loopmaaiers

Firma BEEL biedt heel wat exclusieve kwaliteitsmerken aan.

Comfortabele grasmaaiers voor elk gazon.

Een dicht, groen gazon is een uitnodiging om je te ontspannen en om plezier te maken. We voelen ons vanzelf goed zodra we de geur van pas gemaaid gras opsnuiven. Om dat positieve effect op ons te kunnen hebben, moet het gazon kunnen blijven groeien. En om krachtig te groeien, heeft gras genoeg zon, water en voedingsstoffen nodig. Pas wanneer je geregeld je grasperk onderhoudt, zal je ook lang van een gelijkmatig, dicht gazon kunnen genieten. STIHL biedt daarvoor een uitgebreid assortiment grasmaaiers met doordachte uitrustingselementen aan. Het aanbod omvat zowel met de hand gestuurde benzine-, accu- en elektrische grasmaaiers.

Honda, uw gazon bekeken uit alle hoeken.

Ongeacht de grootte en de vorm van uw tuin, hebben we de perfecte grasmaaier voor u. Ons aanbod varieert van gebruiksvriendelijke accu grasmaaiers tot een groot aantal benzinemodellen, voor privé- of professioneel gebruik.

Onderhoud uw gazon met Stiga.

Voor gazononderhoud op de traditionele manier zijn de betrouwbare en robuuste STIGA grasmaaiers de ideale hulp. Kies uit een ruim aanbod gazonmaaiers, gemaakt voor elk soort tuin.