Firmabeel / Tuinmachines / Tuinfrezen
Tuinfrezen

Tuinfrezen

Firma BEEL biedt heel wat exclusieve kwaliteitsmerken aan.

TUINFREZEN VOOR HET CULTIVEREN VAN DE ONDERGROND

Met de tuinfrezen van STIHL graaf je je terrein en je perken om in een handomdraai. Om aanplantingen krachtensparend en efficiënt voor te bereiden.

Wij bieden je een breed assortiment accessoires voor tuinfrezen. Daarbij horen onder meer speciale aanbouwcomponenten. Daarmee krijgt je machine meer gewicht, zodat je ook een hard type ondergrond goed aankunt. Ook praktisch: een set ijzeren wielen, waarmee je moeilijke en heuvelachtige terreinen veel gemakkelijker kan bewerken.

DE STIHL TUINFREES: KRACHTIGE HELPER TIJDENS HET OMGRAVEN

Het omgraven van een bedrijfsoppervlakte is inspannend en tijds intensief. Maar dat werk is noodzakelijk om het te kunnen cultiveren. Grondfrezen horen daarom al lang bij het vaste gereedschap van tuiniers, landbouwers en landschapstuiniers. Of het nu over kleine, grote of onregelmatige oppervlakken gaat: Met een krachtige tuinfrees of motoculteur gaat het loswoelen en keren van de veel vlotter.

Honda tuinfrezen, baanbrekend in elk opzicht

Vooraanstaande 4-taktmotoren met geavanceerde technologieën – afgeleid van onze motorfietsen en auto’s – maken het omploegen van de aarde heel makkelijk; ze vormen het sterke hart van onze serie tuinfrezen.